Προσκλητήρια για Γάμο και Βάπτιση

Αρχική Σελίδα - Περισσότερα Άρθρα για Προσκλητήρια Γάμου | Προσκλητήρια Βάπτισης


Προσκλητήριο για το γάμο, τη βάπτιση και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει


Να θυμάστε ότι παρ’ ότι εσείς γνωρίζετε με ακρίβεια που βρίσκεται η εκκλησία που θα γίνει ο γάμος η η βάπτιση καθώς και ο χώρος της δεξίωσης, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους καλεσμένους σας. Γι’ αυτό καλό είναι να προσθέσετε στο προσκλητήριο όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για να διευκολύνετε τους προσκεκλημένους σας.

Προσκλητήρια Γάμου Υπάρχει για παράδειγμα η περίπτωση την ίδια περιοχή και σε μικρή σχετικά απόσταση να υπάρχουν δύο εκκλησίες με το ίδιο ή παραπλήσιο όνομα. Αν ξεχάσετε να αναφέρετε την ακριβή τοποθεσία (ακόμα και διεύθυνση αν χρειαστεί) μπορεί κάποιοι προσκεκλημένοι σας να ψάχνουν στο τέλος την εκκλησία Τέτοιες μικρές λεπτομέρειες μιλάμε μπορεί να χαλάσουν τη διάθεση κάποιου καλεσμένου σας ή να δημιουργήσουν ακόμα και παρεξηγήσεις.

Φροντίστε λοιπόν να συμπεριλάβετε στο προσκλητήριο μια όσο γίνεται καλύτερη περιγραφή του σημείου που βρίσκεται η εκκλησία και, αν νομίζετε ότι χρειάζεται και θα βοηθήσει τους καλεσμένους σας, κάποιες σύντομες οδηγίες για τη διαδρομή.

Ακόμα πιο σημαντική είναι η ακριβής περιγραφή για το χώρο της δεξίωσης: διεύθυνση, τηλέφωνο και οδηγίες για το πώς μπορεί να πάει κανείς. Ζητήστε από το κατάστημα που θα τυπώσετε τα προσκλητήρια να σας εκτυπώσουν και κάποιο χάρτη με οπτικές οδηγίες αν χρειαστεί.

Προσκλητήρια Βάπτισης Μια καλή ιδέα είναι να σημειώσετε τα κινητά τηλέφωνα κάποιων δικών σας ανθρώπων, που θα αναλάβουν να βοηθήσουν με οδηγίες τους καλεσμένους που δυσκολεύονται να βρουν το χώρο, έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος μαζί τους.

Μια ακόμα πιο “προχωρημένη ιδέα η οποία θα βοηθήσει ειδικά τους νεώτερους είναι να τυπώσετε στην κάρτα της δεξίωσης συντεταγμένες για GPS. Όλοι σχεδόν πιά έχουν τις σχετικές συσκευές στα αυτοκίνητα τους και σε πολλές περιπτώσεις στα σύγχρονα αυτοκίνητα ο πλοηγός αποτελεί βασικό εξοπλισμό. Βοηθήστε λοιπών τους καλεσμένους σας δίνοντάς τους αυτή την πολύτιμη πληροφορία.

Καλό είναι στην κάρτα της δεξίωσης, να γράψτε τα τηλέφωνα που μπορούν να καλέσουν οι προσκεκλημένοι σας για να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους ή να σας ενημερώσουν για τυχών απουσία τους.


Περισσότερα Άρθρα