Προσκλητήρια για Γάμο και Βάπτιση

Αρχική Σελίδα - Περισσότερα Άρθρα για Προσκλητήρια Γάμου | Προσκλητήρια Βάπτισης


Δημιουργήσετε το ιδανικό κείμενο για το προσκλητήριό σας


Για να δημιουργήσετε το ιδανικό κείμενο για το προσκλητήριό σας φροντίστε να περιέχει τα παρακάτω στοιχεία: Προσκλητήρια Γάμου Οικονομικά Τα ονόματά (τα δικά σας αλλά και των οικογενειών σας), την ημερομηνία και την ώρα που θα τελεστεί η γαμήλια τελετή, την εκκλησία ή το δημαρχείο με πλήρη διεύθυνση. Πολλοί σημειώνουν και τους κουμπάρους στα προσκλητήρια αν και δεν είναι υποχρεωτικό. Στην περίπτωση της βάπτισης θα χρειαστεί να προσθέσετε και τα ονόματα του νονού ή της νονάς ανάλογα. Στην ορθόδοξη βάπτιση ο νονός είναι “πνευματικός πατέρας” του μωρού γι’ αυτό είναι σημαντική η αναγραφή του ονόματός του στο προσκλητήριο.

Αν μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση , φροντίστε να σημειώσετε στο προσκλητήριο τη διεύθυνση του χώρου όπου θα γίνει η δεξίωση, ώρα προσέλευσης και αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να πάει.

Αφού διαλέξετε προσκλητήριο ζητήστε από τον τυπογράφο (αν και τις περισσότερες φορές θα σας το προτείνει και ο ίδιος) να δείτε προσχέδιο, το οποίο θα ελέγξτε το εξονυχιστικά για πιθανά λάθη ή παραλείψεις.

Περισσότερα Άρθρα